Handige analysetools

Handige analysetools

Zuid NL Communicatie biedt enkele handige tools voor het snel realiseren van meer tamtam:

De Zuid NL Total Zoom: haal meer uit je marketing- en communicatie-inspanningen
Met een frisse blik maak ik een analyse van de inzet van (online en offline) marketing en communicatie binnen jouw bedrijf of organisatie. Ik doe dit op drie niveaus: strategisch, tactisch en operationeel. 
Je ontvangt een op maat gemaakte presentatie met daarin tips en adviezen om nog meer effect te halen uit je marketing- en communicatie-inspanningen. Desgewenst help ik je bij de realisatie hiervan. 

De Zuid NL Online Zoom: een kritische blik op je website en social media
Met een kritische blik analyseer ik de effectiviteit van je bedrijfswebsite en je social media als communicatiekanalen. Ik kijk hierbij onder meer naar uitstraling, profilering, structuur, tekst- en beeldgebruik en de koppeling met de andere (online) kanalen.  Je ontvangt een op maat gemaakte presentatie met daarin tips en adviezen om de website en social mediakanalen te verbeteren. Desgewenst help ik je bij de realisatie hiervan. 

De Zuid NL Magazine Zoom: weer helemaal bij de tijd met je relatie- of personeelsmagazine
Doe de Zuid NL Magazine Zoom! Ideaal voor bedrijven en organisaties die meer effect willen halen uit hun relatie- of personeelsmagazine. Bij de Zuid NL Magazine Zoom analyseer ik meerdere edities van je magazine en beoordeel deze met een frisse blik op bladformule, redactie, vormgeving en uitvoering. Je krijgt een op maat gesneden presentatie boordevol concrete tips en adviezen om je magazine nóg aantrekkelijker te maken. 
Zuid NL Communicatie verzorgt desgewenst ook het bladmanagement van je magazine. 

Interesse voor een of meerdere tools? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel 06-25407338 of mail naar sabine@zuidnl.nl.