Zorghuisgroep Deurne

‹ Terug naar het overzicht

Zorghuisgroep Deurne

Zorghuisgroep Deurne

Opdracht: schrijven van een algeheel communicatieplan voor het nieuwe Zorgdorp Deurne, waarmee alle betrokken doelgroepen bereikt worden ten behoeve van de transformatie van conferentiehotel Willibrordhaeghe in Deurne naar een commercieel woonzorgcentrum. Uitvoering van het plan, heeft geleid tot nieuwe website, corporate folder, Facebookpagina, Twitteraccount en digitale nieuwsbrief. Ook is er veel publiciteit gerealiseerd. 
N.B. Helaas is de Zorghuisgroep door omstandigheden failliet verklaard. De online elementen zijn daarom niet meer zichtbaar. 

Kitty Beelen, mede-eigenaar Zorgdorp Deurne:
“Sabine heeft voor ons in korte tijd een communicatieplan opgesteld voor de bekendmaking van het nieuwe Zorgdorp en voor de werving van nieuwe cliënten en aanverwante activiteiten. Op dit moment zijn er al diverse zaken gerealiseerd, zoals de nieuwe website, een locatiefolder en de digitale nieuwsbrief. Ook hebben we een start gemaakt met de inzet van social media en adviseert ze mij over persaangelegenheden. Sabine coördineert dit alles op een professionele manier en schrijft zelf alle teksten. Ze weet wat er op welk moment geregeld moet worden en zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is. Dat is hartstikke fijn, want dan hoef ik me daar niet druk om te maken en heb ik ruimte voor andere zaken.”